WIJ FILMEN BRUILOFTEN

Jos Heikoop – Videograaf

Sinds 2009 is Jos actief in het maken van bruiloftsfilms. Het is een eer om een van de mooiste dagen uit het leven van iemand vast te leggen en hen een herinnering voor altijd terug te geven in de vorm van een film.

Lotte – Videograaf

Lotte is al van jongs af aan gek op bruiloften en filmen. De combinatie daarvan is voor haar dubbel feest! Lotte is in 2017 als freelancer aangesloten bij het team van Heikoop Media.

Erik – Videograaf

Erik houdt ontzettend veel van zijn werk, juist omdat het vaak niet als werk voelt. Het is zo enorm divers, altijd andere onderwerpen, locaties en mensen, maakt elke bruiloft weer anders. Erik is in 2017 als freelancer aangesloten bij het team van Heikoop Media.

Marc – Editor

Marc is als editor mede verantwoordelijk voor de uiteindelijke film waarmee we de bruidsparen blij maken! Hij monteert alle beelden tot een geweldig document die steeds opnieuw bekeken kan worden ter herinnering van de bruiloft.

Martijn – Videograaf

Voor Martijn zijn bruiloften dubbel plezier. Aan de ene kant de uitdaging om altijd het juiste moment te vangen en aan de andere kant het bruidspaar blij maken met een herinnering voor altijd. Martijn is in 2018 als freelance videograaf aangesloten bij het team van Heikoop Media.

Jurian – Editor

Jurian is als editor mede verantwoordelijk voor de uiteindelijke film waarmee we de bruidsparen blij maken! Hij monteert alle beelden tot een geweldig document die steeds opnieuw bekeken kan worden ter herinnering van de bruiloft.

Wat zeggen de bruidsparen over ons?

Op 9 juni 2016 trouwden Arnout en Marjolein in omgeving Driebergen en wij mochten erbij zijn om hun dag op film vast te leggen. Zij waren erg tevreden en vertellen jullie graag hoe dat komt in dit filmpje.

TYPE AND HIT ENTER