Contactgegevens

Neem geheel vrijblijvend contact op met Heikoop Media door middel van het contactformulier of door gebruik te maken van onderstaande contactgegevens.

We kiezen ervoor om een beperkt aantal bruiloften te filmen per jaar en met name de populaire data zijn snel vergeven. Graag komen we in contact met jullie en we zien er nu al naar uit om jullie verhaal te horen!

Wij zijn samen met LIEFDE.VASTGELEGD als fotograaf te boeken. Dan kunnen jullie gebruik maken van een combi-korting.

EMAIL
info@heikoopmedia.nl
TELEFOON
0344 219 020
PLAATS
Kerk-Avezaath
Verstuur hier jullie bericht

Neem contact op


Trouwdatum

Veelgestelde vragen
Zijn jullie echt heel de dag aanwezig?
Wij vinden het geweldig om juist heel de dag vast te leggen, zodat het verhaal volledig is. Vaak zijn we van 07.00 in de ochtend tot 22.00 in de avond aanwezig.
Is all-in ook echt all-in?
Ja, dat is het zeker. Inclusief BTW, inclusief reiskosten en inclusief een geweldige film van jullie grote dag.
Wat is een Same-Day-Edit?
Dit is een korte filmimpressie van ongeveer 3-5 minuten die we dezelfde avond laten zien. Dit is geweldig voor de avondgasten die zo in korte tijd kunnen zien hoe mooi de dag was. Het is nóg indrukwekkender voor het bruidspaar zelf, die aan het einde van hun dag alweer de bruiloft kunnen herbeleven
Hoe snel leveren jullie de film?
Wij leveren de film binnen 6-8 weken na jullie trouwdag. Dit doen we omdat jullie dan zo snel mogelijk kunnen genieten van alle mooie momenten.
Wanneer spreken jullie af voorafgaand aan de bruiloft?
Dit doen we graag zo snel mogelijk, zodat we zeker weten dat de click goed is. Dat is een voorwaarde voor ons, zodat zowel jullie als wij weten dat het goed zit en goed gaat komen.
TYPE AND HIT ENTER