apr
24
15

Bruiloftsfilm impressie Jan Willem en Carla

Op 24 april maakte Carla zich in een huis aan de Lek in Kinderdijk klaar om te gaan trouwen. De ochtend startte met een geweldige zon door de optrekkende mist. Nadat de bruid zich klaar had gemaakt haalde Jan Willem haar op en samen reden ze naar de molens van Kinderdijk om daar foto’s te gaan maken. Tussen het vele publiek door (voornamelijk Japanners en Chinezen 😉 ) reden we naar een geschikte plek om foto’s te maken.

Na de fotoshoot gingen ze bij oma langs om haar ook mee te laten genieten van het bruidspaar. Bij de Landhoeve stonden de gasten klaar en ontvingen het paar onder luid applaus. Na een lunch maakten we groepsfoto’s en vertrokken we naar het gemeentehuis. Na een luid en duidelijk ‘ja’ van het kersverse paar werd hun trouwen bevestigd in de kerk in Kinderdijk.

De bruidstaart en het diner hebben we gebruikt in Het Wapen van Alblasserdam en daarna gingen we terug naar de Landhoeve om daar de avondgasten te ontvangen en met hen de dag af te sluiten. Deze avond heb ik een korte impressie laten zien, deze staat hier onder. Jan Willem en Carla, nogmaals hartelijk dank voor deze geweldige dag, het was een eer deze voor jullie te mogen vastleggen!

Ook een film van jullie bruiloft? Mail vrijblijvend naar jos@heikoopmedia.nl of bel me op 06-31238332

 

Andere leveranciers

Fotografie: 2V Fotografie
Bruidswinkel: Taft & Tule
Trouwkostuum: Verschoor Mode
Bloemist: Van de Schans Bloembinders
Trouwauto: Molenaar Trouwauto’s
Bruidstaart: Taarten van Monica
Trouwkaart: Drukkerij Avanti

TYPE AND HIT ENTER