jun
13
15

Bruiloftsfilm impressie Sander & Jeanine

Heb ik wel eens verteld dat ik van details hou? Hierbij dan; I love them! De grote dag van Sander & Jeanine zat er vol mee en het geheel klopte precies. Een gezellig en no-nonsense bruidspaar, heel veel leuke mensen en lekker weer. De dag startte in Ouderkerk aan den Ijssel en het huwelijk werd voltrokken in Bergambacht, buiten bij locatie ‘De Arendshoeve’.

Foto’s maakten we ‘s ochtends in Schoonhoven, samen met de fijne fotograaf Inge Kooiman. Daarna werd het bruidspaar warm verwelkomt bij het ouderlijk huis van Jeanine. Vervolgens vertrokken we naar Bergambacht en na de voltrekking en bruidstaart werd hun huwelijk gezegend in de Ijsseldijkkerk te Krimpen aan den Ijssel. Op de trouwlocatie stond de champagne alweer klaar en het diner volgde daar op. Deze avond heb ik, zoals ik gewend ben, onderstaande impressie laten zien. Ik ben nu natuurlijk enorm benieuwd naar wat jij er van vindt! Let me know…

Ook een film van jullie bruiloft? Mail vrijblijvend naar jos@heikoopmedia.nl of bel me op 06-31238332

Andere leveranciers
Fotografie: Inge Kooiman
Bruidswinkel: Speksnijder
Trouwkostuum: Speksnijder
Bloemist: t’ Groen Vermaak
Trouwkaart: Praatplaatje
Ringen: The Baroque Pearl
Bruidstaart: Bakkerij Casteleijn
Visagie: Salon Jobel

TYPE AND HIT ENTER